Uitvaartcentra

Voor het gedenken en het organiseren van herinneringsavonden in uitvaartcentra zijn meerdere gedenkbomen verkrijgbaar.

Gedenkboom aan de muur

Een 2-dimensionale corten stalen gedenkboom voor aan de muur in het uitvaartcentrum of afscheidshuis. Dit biedt een unieke uitbreiding van het dienstenpakket voor de families van nabestaanden. De gedenkboom wordt op een eenvoudige manier aan een wand in het uitvaartcentrum of aan een buitenmuur bevestigd. Een speciale beugel en bevestigingsmateriaal worden meegeleverd. Indien gewenst kan de gedenkboom door ons aan de muur worden aangebracht.

Gouden perspex of aluminium gedenkblaadjes kunnen aan de boom worden bevestigd. De blaadjes worden na of gedurende de afscheidsceremonie aan de boom bevestigd. Tijdens een herinneringsavond komen families bijeen en worden de blaadjes uitgereikt om mee naar huis te nemen. De gedenkblaadjes zijn eenvoudig via onze webshop te bestellen.

Een voorbeeld van een dergelijke gedenkboom is te zien in het project Afscheidshuis Capelle aan den IJssel.

Gedenkboom op sokkel

Een 3-dimensionale gedenkboom kan op een houten sokkel worden geplaatst, waarin eveneens gedenkblaadjes worden bevestigd. Deze kleine gedenkbomen van 60 cm of 80 cm hoog kunnen door uitvaartcentra als individueel grafmonument aan hun dienstenpakket worden toegevoegd.